Expo

Autoworld Museum

Brussels

Na ‘Bugatti 100’, ‘Belgian Racing Legends’, ‘Ferdinand Porsche’ en ‘Italian Car Passion’ neemt de vijfde grote eindejaarstentoonstelling van Autoworld u mee naar de andere kant van de Atlantische Oceaan voor de grote eindejaarstentoonstelling die zal plaatsvinden van 15 december 2017 tot 28 januari 2018.

‘American Dream Cars and Bikes’ zal het verhaal vertellen van ‘The American Dream’ uiteraard aan de hand van de spectaculairste wagens en motoren van de gouden jaren met enkele moderne supercars.

Het Amerika van de jaren ‘50 en ‘60 staat nog steeds synoniem voor het tijdperk van de onbeperkte mogelijkheden. Dit vertaalde zich ook via de opkomst en ontwikkeling van de meest spectaculaire wagens in al hun aspecten, van East Coast naar West Coast, Route 66, Hollywood Boulevard, Las Vegas…. Maar het is tevens de periode van de racende filmsterren zoals Steve McQueen die symbool stonden voor deze fantastische pagina uit de Amerikaanse geschiedenis !

De expo ‘American Dream Cars and Bikes, the Golden Years’ dompelt u opnieuw onder in die fantastische periode, toen constructeurs met elkaar concurreerden met hun creativiteit en soms ook excentriciteit.

Denk maar aan de oppermachtige bolides met hun chroomafwerking en kleurrijke vleugels zoals de Cadillac Eldorado, de Chevrolet Corvette, enz. maar ook aan de zogeheten ‘muscle cars’ in de stijl van de mythische Ford Mustang.

Zonder te vervallen in de typische Amerikaanse clichés zal de tentoonstelling ‘American Dream Cars and Bikes, the Golden Years’ de bezoekers meenemen naar de memorabele periode van de Verenigde Staten van de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw.

En… zoals bij elke grote eindejaarstentoonstelling, zullen de meer dan veertig exclusieve wagens en 15-tal motorfietsen in een magisch decor worden geïntegreerd…u zal verrast zijn!

Meer info

Openingsuren

Open 7 dagen op 7 van 10u tot 17u / Weekend van 10u tot 18u

Open op feestdagen

Prijs

 • Volwassenen:

  10€

 • Groepen*/Studenten/Mindervaliden:
  (*15 personen en meer op reservatie)

  7€

 • Senioren:

  8€

 • Kinderen van 6 tot 12 jaar:

  4€

 • Kinderen < 6 jaar:

  gratis

“American Dream Cars and Bikes, the Golden Years”

Meer info